Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος

400+ Video Μαθήματα Παραδοσιακού Κλαρίνου 

4 επίπεδα | Απεριόριστη Streaming πρόσβαση

9,99€ / μήνα ή 99€ / έτος (κερδίζετε 15%)

Εγγραφή με το έτος 99€ (15% όφελος) Εγγραφή με τον μήνα 9,99€

400+ Video Μαθήματα Παραδοσιακού Κλαρίνου από τον Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο

✓ 416 + videos

✓ Τεχνικές κλαρίνου, δρόμοι

✓ Αναλυτικό video μάθημα για κάθε κομμάτι του ρεπερτορίου παραδοσιακού κλαρίνου

✓ Ρεπερτόριο από όλες τις περιοχές της Ελλάδας

✓ Απεριόριστη Πρόσβαση σε νέο περιεχόμενο

✓ Πρόσβαση από όλες τις συσκευές

Εγγραφή με το έτος 99€ (15% όφελος) Εγγραφή με τον μήνα 9,99€

4 Επίπεδα – 416 videos

Επίπεδο Αρχάριου - 104 Video Μαθήματα

Το επίπεδο αρχαρίων ξεκινάει με οδηγίες για τη σωστή στάση του σώματος, τη σωστή τοποθέτηση της μάσκας στο επιστόμιο καθώς και τον τρόπο παραγωγής ήχου.

Περισσότερα…

1ο Επίπεδο Προχωρημένου Π1- 104 Video Μαθήματα

Στο 1ο επίπεδο προχωρημένων ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας των κλιμάκων καθώς αυξάνονται οι αλλοιώσεις και προστίθενται πιο δύσκολες ασκήσεις κλιμάκων, αρπέζ, τάιτα καθώς και ασκήσεις για τη χρωματική κλίμακα,των αρπέζ μεθ’εβδόμης και των ελαττωμένων (ντιμινουίτες).

Περισσότερα…

2ο Επίπεδο Προχωρημένου Π2- 104 Video Μαθήματα

Στο 2ο επίπεδο προχωρημένων επεκτείνεται το ρεπερτόριο με πιο δύσκολα κομμάτια απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας βάσει του δρόμου ουσάκ και των συγγενικών του δρόμων (κάρτσιγαρ,χουσεινί,μουχαγέρ).

Περισσότερα…

3ο Επίπεδο Προχωρημένου Π3- 104 Video Μαθήματα

Στο 3ο επίπεδο συνεχίζεται η ενασχόληση με το ύφος του “καμπίσιου” με αντιπροσωπευτικά κομμάτια και επεκτείνεται με ανάλυση στο συγγενικό ύφος του “βλαχορουμάνικου”.

Στη συνέχεια γίνεται μία εκτενής αναφορά και ανάλυση στα δύο συγγενικά και μεγάλα κεφάλαια της ελληνικής δημοτικής μουσικής,στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία,με κομμάτια από το Ζαγόρι,το Πωγώνι, το αστικό ρεπερτόριο των Ιωαννίνων καθώς και ρεπερτόριο από τον κάμπο της Θεσσαλίας.

Περισσότερα…

EXTRA 100+ Ρυθμικά backing tracks για μελέτη

Αναλυτική ύλη

Συχνές ερωτήσεις:

Με ποιους τρόπους πληρώνω για την πρόσβαση στο κανάλι;

Μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα σας (VISA, Mastercard) ή με PayPal. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι δυνατή μόνο στο ετήσιο πλάνο.

Έχω γίνει συνδρομητής. Πώς βλέπω τα μαθήματα;

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε login. Με το που κάνετε login θα βρεθείτε αμέσως στη σελίδα των συνδρομητών και θα δείτε όλα τα videos και τους ρυθμούς.

Μπορώ να κατεβάσω τα videos στον υπολογιστή μου;

Όχι. Τα videos είναι προσβάσιμα μόνο από τους συνδρομητές και μόνο μέσω της πλατφόρμας.

Τι οφέλη έχει ένας συνδρομητής;

Το όφελος είναι η απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του καναλιού. Το κανάλι του Αλέξανδρου Αρκαδόπουλου περιλαμβάνει 416 video μαθήματα και 100 ρυθμούς για μελέτη. Τα μαθήματα είναι οργανωμένα ανά επίπεδο.Κατά καιρούς θα γίνεται ανέβασμα νέου περιεχομένου. Οι συνδρομητές έχουν άμεσα πρόσβαση σε όλο το παλιό και νέο περιεχόμενο του καναλιού.

Πώς παρακολουθώ τα video μαθήματα;

Αφού έχετε γίνει συνδρομητής και έχετε κάνει login θα δείτε τα 4 επίπεδα των μαθημάτων. Επιλέγετε το επίπεδο που επιθυμείτε και θα δείτε όλα τα videos για το συγκεκριμένο επίπεδο. Τα videos είναι οργανωμένα και αριθμημένα όποτε προτείνεται να ακολουθήσετε την αρίθμηση που έχει το σύστημα (ξεκινώντας από το video 1 και καταλήγοντας στο video 104 σε κάθε επίπεδο).

Πώς μελετάω με τους ρυθμούς;

Κάθε video στον τίτλο έχει ένα προτεινόμενο νούμερο ρυθμού πχ Π3Μ2 Μωρ Κωνσταντίνα όμορφη-ρυθμός 46. Από τον φάκελο των ρυθμών επιλέγετε το ρυθμό 46 (φάκελος 4Σημοι – υποφάκελος 46 Συρτός Τουμπελεκι).

Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;

Ναι μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή μέσα από το μενού “Οι συνδρομές μου”.

Υπάρχει κάποιο όριο στην πρόσβαση;

Είτε επιλέξετε το μηνιαίο πλάνο είτε το ετήσιο, το περιεχόμενο είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν υπάρχει κανένα όριο στα videos που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω;

Απλά επιλέξτε το μηνιαίο ή ετήσιο πλάνο πατώντας πάνω στο αντίστοιχο κουμπί.

Στη σελίδα που θα ανοίξει, εισάγετε τα στοιχεία λογαριασμού (όνομα, username, email, password), επιλέξτε τρόπο πληρωμής και πατήστε το κουμπί Εγγραφή και Πληρωμή.

Περιμένετε μέχρι να ληφθεί η πληρωμή και αμέσως μετά πηγαίνετε στη σελίδα “Οι συνδρομές μου” και επιλέξτε το όνομα του Αλέξανδρου Αρκαδόπουλου.

Εγγραφή με το έτος 99€ (15% όφελος) Εγγραφή με τον μήνα 9,99€